Velkommen

Bolig

Indkøb

Børnepasning

Transport

 

 

Hvor er vi?

Karup og Kølvrå er med sine godt 3.000 indbyggere tredje største centerby i Viborg kommune, beliggende midt mellem Herning og Viborg på den jyske højderyg. Ud over de tilbud der findes i Karup/Kølvrå, giver den centrale beliggenhed indbyggerne et utal af andre valgmuligheder for såvel uddannelse og job som fritidsaktiviteter.

 

Hvem er vi?

Et særligt kendetegn for indbyggerne og livet i Karup/Kølvrå er, at der er flere tilflyttere end det ellers ses i tilsvarende landsbyer. De mange nye indbyggere fra alle egne af Danmark, er med til at gøre Karup/Kølvrå til et åbent og attraktivt sted at bo, og hvor det er ukompliceret at blive en del af fællesskabet. Karup/Kølvrå er netop så stor, at der er mange servicetilbud, og dog så lille at man kan engagere sig og komme hinanden ved, hvis man selv ønsker det. Her er noget for alle.

 

Hvad kan vi tilbyde?

I alle hjem er det vigtigt, at familiemedlemmerne trives. Trivsel gødes af de mange forhold, der for den enkelte giver mening, og som i sidste ende bliver afgørende for valg af fremtidig adresse. Denne hjemmeside giver et indblik i en række væsentlige forhold, der sammen danner ramme om det gode liv i Karup og Kølvrå.

Klik på menuknapperne og se hvad det er vi tilbyder.

Kunne du tænke dig at have nogen at snakke med om at bo i Karup? Eventuelt få en rundvisning?   Så klik her!

Se filmen der blev vist på Snapstinget om Karup her  eller download den her

Denne hjemmeside er oprettet og drives af arbejdsgruppen som du kan se her.

 

 

Jobs

Sundhed Uddannelse Fritid Familieøkonomi